2013. május 26., vasárnap

Ötlet és szavazás

Sziasztok!


Egy kis véleményt kérnék tőletek, de remélhetőleg friss is jön nemsokára. Addig egy Dórym már látta ezt a tartalmat, amit köszönök neki, hogy megnézte :)
Arról lenne szó, hogy aki ismer :D tudja, hogy imádom a Fifty Shadest így lehet meglepő de annak alapján jött egy, vagyis több ötlet egy történetre végül ezekből az ötletekből össze is állt egy történet.
Ezt olvashatjátok el most itt, és érdekelne, hogy tetszene e valakinek az ötlet és olvasná e esetleg az ebből készülő történetet.
Ami már íródik, igaz egyenlőre csak magamnak írogatom és nem is most kerülne fel akár blogra hanem kicsit később ha már jó pár fejezet megvan belőle. Egyenlőre marad VM, de mellette ezt is írom csak egy kis érdeklődés, hogy mit szóltok hozzá akik itt vagytok és olvastok :)))
Ha nem jön be, és nem azért mert én csinálom de én imádom :D akkor marad úgy, hogy magamnak írom. De ha netán lenne érdeklődés akkor felkerülne blogra. Hát körülbelül ez lenne a lényege a dolognak.
Lehet, hogy ehhez is akad negatív vélemény, előfordulhat de inkább azoknak szól akik eddig is olvastak és valami csoda folytán szerették a firkálmányaim :D Amit ismét köszönök nektek <3

Szóval itt is lenne a tartalom egy Fifty Shades alapú fanfichez:

És még valami: Lesz kint egy szavazás oda várom a véleményeket és akár ide is a bejegyzéshez :)



Christian Grey.

Ennek a névnek a hallatára mindenki felkapja a fejét de legfőképpen a Seattleben élő nők.

Itt él és dolgozik a milliomos Christian, akinek mindene megvan, és meg is szerez mindent amit akar.

Jóképű, szexi, gazdag és minden nő álma. Vagy mégsem? Megvannak a maga kis titkai amiket nemtudhat meg mindenki. Visszatérve a nőkre, Christian soha nem volt az a szerelmes típus. Talán nem is akadt még olyan nő akit barátnőjének nevezett volna. Ha több ideig is van egy nő mellett akkor is mindig mindent ő szab meg, egy igazi irányító típus és imádja ha minden az ő kénye kedve szerint történik.

És hiába eme furcsaságai, és hogy nem éppen az a romantikus típus, mégis bármelyik nő képes belemenni ebbe csak, hogy vele lehessen.

Egy nap azonban számára is tartogat meglepetéseket a sors.

Mégpedig egy fiatal lány személyében.



Ez a lány Anastasia. Akit ő már nagyon is jól ismer. A lány csupán néhány évvel fiatalabb mint Christian.

Anastasia 6 éves, míg Christian 12 éves volt amikor megismerkedtek. Gyerek, fiatal korukban jóban voltak, amolyan barátok, akárcsak a családjaik.



És itt kezdődik a történet. Akárcsak az eredetiben is, Christian 15 éves korától kapcsolatot kezd Ana anyjával, aki nem más mint Elena Lincoln.

Christian és Elana kapcsolata itt is akár a könyvben. Noha mire Anastasiaval újra találkoznak mindketten felnőttek. Christian ekkorra már 28 éves. És igaz már nincs kapcsolata Elenával, és a maga mostani kapcsolataiban is visszább vett, a perverz szex megmaradt de már nem olyan mértékben mint anno.

A családja semmit sejtett korábbi és mostani dolgairól sem, és ez számára jól is van így. Főleg a szülei reménykednek, hogy majd végre talál egy barátnőt, feleséget magának. Christiannak persze eszébe sem jut ilyesmi. Legalábbis még nem találkozik újra Anaval.



Ana visszatér Seattlebe ugyanis évekig más országokban élt és tanult. Most pedig mint egy hatalmas cég igazgatójaként tér vissza. Ana ugyanis egy kozmetikai termékeket gyártó céget irányít.

A munkában sikeres és kemény, ugyanakkor a magánéletben már nem ennyire szerencsés. Legalábbis ami a kapcsolatait illeti, és talán így nem is hiába, hogy inkább a munkájának él és elhanyagolja a szórakozást.

A cégének azonban egy nap anyagi gondjai akadnak. Egy rossz üzlet miatt és ekkor bukkan fel egy vevő aki megveszi a céget megmentve a csődtől. Ananak nem tetszika gondolat, hogy főnöke legyen, jobban mondva cégtársa, de ha meg akarja menteni a cégét nincs más választása mint elfogadni. Itt éri az igazi meglepetés az új társ személyében aki nem is akárki. Bizony. Christian Grey.



Ekkor találkoznak újra annyi idő után, de persze már mindketten felnőttek és az életünk sem éppen egy irányba tart. Ami a munkát illeti talán, de ami a magánéletet illeti biztos nem.

Ana eleinte hiába ismerik egymást nem éppen rajong a gondolatért, hogy Christian legyen a másik főnök és a társa. De meg kell barátkoznia a ténnyel, hogy kénytelenek együtt dolgozni. Ami eleinte döcögősen indul és igazán csak akkor kezdődnek a bajok amikor Christian érdeklődését nemcsak Ana üzleti és szakmai tudása kelti fel.



De persze nem mutathatja ki, hiszen Ana Elena szeme fénye, az ő lánya. És noha Elena és Christian még mindig barátságot ápolnak, és összeköti őket a közös múlt Elena ismerve Christiant nem ilyen barátot szánna a lányának. És ezt Christian is jól tudja.



Sőt egy alkalommal Elena meg is kéri Christiant, vagy inkább követeli, hogy eszébe ne jusson a lányára szemet vetni.

Christian próbálja is tartani magát ehhez, de a bájos Ana már az első újra találkozáskor felkelti a figyelmét.

Ahogy ez fordítva is így van. Ana is tud Christian életéről ezt azt, legalábbis amiket hallott, miszerint soha nem volt még komoly barátnője, nő aki mellett hosszabb ideig kitartott volna, és hogy mindene, vagy nagyon is fontos neki a szex így tisztában van vele, hogy nem Christian Grey az a férfi akire szüksége van. Ő amolyan szőke, romantikus herceget szeretne fehér lovon.



Hát Christainra minden jellemző csak nem ez. Mégis az első pillanattól kezdve vonzódnak egymáshoz. És talán a közös munka is közelebb hozza majd őket, és ki tudja, hogy alakul a kapcsolatuk, ami eleinte lehet, hogy csak titkos lesz? És mi lesz ha kiderül és Elena rájön? Vagy ha Ana rájön, hogy miért ellenzi annyira a kapcsolatukat az édesanyja?

Millió kérdés, és dolog ami megtörténik majd Christiannal és Anaval de majd a történetből ha olvasod kiderül :)



Még egy kis magyarázat.

Tudjuk Fifty milyen típusú könyv, és főleg Christian karakterénél szeretném ha olyasmi maradna mint a könyvben, már amennyire lehet, mert nekem nem nagyon menne szerintem ez a szadomaó szex írás, így e téren kicsit átalakítom a vágyait. Persze így is lesz szex de nem éppen ilyen de majd kiderül  :D

Ötlet az sok van, de majd látjuk érdekelne e valakit :))

9 megjegyzés:

  1. IIIIIIIIGEEEEEEN érdekelne valakit: ENGEM :D remélem majd felpakolod a fejezeteket, mert kíváncsi vagyok a történetre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) örülgetek, hogy kezdésnek akad valaki akinek tetszik :))) egyenlőre még meglátom de alakulnak a fejlik igaz idő hiányában nem haladok annyira és csak nemrég kezdtem de mindenképp ha fel is kerül előtte akarok kicsit előre írogatni pár fejlit. És meglátjuk. Addig is, köszönöm neked :))

      Törlés
  2. hali

    jajjj de várom hogy én mennyire kerestem ilyen oldalt ahol 50árnyalat fanfic.-ok vannak
    tehát én nagyon nagyon várom
    üdv
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Hát igen eddig nemsok van, talán csak én legalábbis csak Dóryt olvasom :)
      és köszönöm, puszi

      Törlés
  3. Drága Lizzym/Angelheartöm! Áldom az eszedet! Ez az alapsztori... Úristen, én már olvasni akarom! *duzzogó arc*, de nem baj, kivárom :D Mert tudom, hogy mindig megéri :)
    Millió puszi: Beus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága :) Köszönöm :)))) egy igen egy kis türelem és ha minden jól megy akkor jön??!!

      Pusszantlak csajszi (L)

      Törlés
  4. Szia! :D
    Hát bevallom őszintén, mikor feljöttem a blogodra és megláttam a szavazást, rögtön az olvasni akaromra mentem rá! Anélkül hogy elolvastam volna a tartalmat... És kicsit se csalódtam! :D :D Nagyon tetszik! Már alig várom hogy olvassam!! És nagyon bejön hogy már írogatod. Így később csak pakolgatod fel szépen... :)
    Egy kérdésem lenne: a Kifutóról a szerelemig blogod mért lett bejelentkezős? Már akartam kérdezni csak még most jutottam ide. . .
    És amint lesz több időm, elolvasom a VM eddigi fejezeteit is. Ami remélem még bővülni fog addig... ugyhogy ügyes legyél! :D :*
    Orsy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Hűűha, akkor nagyon merész vagy, hogy a lényeg nélkül szavaztál, de ez nagy öröm nekem, és örülök, hogy nem csalódtál és, hogy itt vagy :))
      Igyekszek irogatni ahogy időm engedi és rendbe jönnek a dolgaim, persze úgy hogy egy ide egy oda :)
      A KASZról pedig pár szót írtam a könyves blog chatjébe ahol szintén kérdeztek róla.
      Most egyenlőre ez íródik és ahogy időm engedi ezt írogatom.
      Neked pedig hajrá az olvasáshoz, és még1szer köszönöm, hogy itt vagy, és igyekszek :))

      Puszi és köszönöm Nektek Csajok <3

      Törlés
  5. Szia!

    Érdekesnek találom az ötletedet, és szívesen olvasnám is! :) Mindenképpen olvasnám a történetet, bár kicsit furcsállom, hogy Elena Ana anyja, inkább mostohának tudnám őt elképzelni, de majd meglátjuk mi kerekedik ki a történetből, amit remélem, mihamarabb olvashatunk is! :)

    Dóry

    VálaszTörlés